resim
Emiliano Raúl Sala Taffarel
Mevki:Santrfor
Doğum:31.10.1990
Ölüm:21.01.2019 (28)
Uyruk:Arjantin
  • 84
    cardiff city'e olan transfer seyahatinde başına gelenler yetmezmiş gibi, bunun öncesi takımımız ile ilgili olan durumlar, insanı gerçekten üzüntüye gark ediyor.

    forvet almadan tamamladığımız 2018 yaz transfer döneminde, kendisini yokladığımız ve kulübü fc nantes takımından red yiyişimiz ile başlıyor her şey. bir önceki sezonun* tamamında 14 gol 4 asist üretmiş. devamında 2018-19 sezonunun yalnızca ilk devresinde 13 gol 2 asistlik performansı kendisini premier lig yollarına götürecekken, malum kahreden olayı yaşayıp, hayata olabilecek en kötü şekilde veda ediyor. kasım ayında çıkan dedikodulara göre kendisi ile tekrar ilgilenmiş, hatta oyuncunun kendisi tarafından olumlu geri dönüş almış olsak bile, maliyetini karşılayamamışız.

    takımımızdaki oyunculara baktığımızda ise, mevcut olanlardan mariano, eskilerden ise cedric carrasso kendisi ile aynı kulüpte takım arkadaşlığı etmişler. hatta aynı ligde, ya da bordeaux'nun avrupa macerasında kendisine rakip olan diğer oyuncularımız da mevcut, belhanda, feghouli, seri, falcao gibi.

    dilerim şu an olduğun yerde babası ile beraber mutlu olmayı başarabilmişlerdir.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın