resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 671
    geçtiğimiz senelerde dursun özbek'in başkanlık durumunda bile kendisini istemeyen kesim, aslında taraftarın ta kendisiydi. ben hatırlamıyorum, oy kullanacaklar içerisinde dursun özbek'e karşı bir muhalefet olduğunu. geldi, seçime favori girdi ve kazandı.

    baskın seçimde, yani kaybettiği seçimde taraftar başta olmak üzere öylesine bir baskı oluştu ki, yine seçileceği garanti görülmesine rağmen dursun özbek o seçimde mağlup oldu. bunu da taraftar gerçekleştirdi. şimdilerde şampiyonluk adına herkes #konsantrasyon mottosu ile buralara pek uğramaması üzerine yeniden bir cesaretle seçime giriyor. buna bir ön ayak olmak lazım. dursun özbek değil, ozan korkut değil, bir başkası değil, mustafa cengiz'in başkan olması lazım.

    şampiyonluk iyi güzel de, şampiyonluk ayağına arada kaynamasın mustafa cengiz'in başkanlığı. yeniden seçtirmek, seçmek lazım.

    seçimde oy vermeye gidecek olan her kimse ve buraları okuyabiliyorsa ona çağrımdır. özbek, başkan olduktan sonra takımın ilk üç sırada tamamladığı sezon yok. riva ve florya'nın nasıl kelepire elden çıktığını gördük. tudor'lar, riekerink'ler, denizli'ler her biri birbirinden kötü dönemlerdi. yapılan açıklamalar, alınan sonuçlar, diğer rezaletler falan gırla. bakın bir adam geldi, galatasaray tekrar şahlandı.

    eğer galatasaray menfaatlerini gözeterek oy verecekseniz, listesinde abdurrahim albayrak'ın olduğu mustafa cengiz başkan'ı bir kez daha seçersiniz.

    galatasaray'ı ayaklar altına alanları değil!

    mustafa başkan, taraftar seninle, seni istiyoruz. inşallah seçilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın