resim
Xabier Alonso Olano
Görev:Teknik Direktör
Takım:Leverkusen
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 25
    galatasaray'ın nihat kahvecili real sociedad'ı atatürk olimpiyat kırsalında ağırladığı şampiyonlar ligi mücadelesinde takımının 2. golünü kafa vuruşuyla ağlara göndermiş olan fitbolcudur.
    mevzu bahis bu maçta galatasaray'dan şimdilerde dinamo bükreş forması giyen gabriel tamas sağ bek oynamış ve sağ kanadımızın otobana dönmesi nedeniyle galatasaray kariyeri fatih terim'in gözünde bitmese bile taraftarın gözünde sonlanmıştır.
    nihat kahveci sociedad adına maça etkili başlamış ancak bir pozisyonda hakemi aldatmaya yönelik hareketi sonucunda penaltı beklemiş ve galatasaray taraftarından bir kova küfür yemiştir. bu maçı da sociedad 2-1 kazanmıştır. yanılmıyorsam galatasaray'ın golünü hakan şükür atmıştır. sabri sarıoğlu son dakikada pas vermek yerine şut çekmiş, boru gibi köşeye vurmuş ve kaleci son anda topu kornere çelerek gole mani olmuştur ancak kral * sabri'yi pas vermediği için öyle bir fırçalamıştır ki sabri bu sendromu uzun süre üzerinden atamamış ve şut çekmeyi unutmuştur. *
    konuya geri döner isek bu alonso o maçta da kendini bir hayli göstermişti. transfer yapacağı belliydi. zaten kendisini sonra liverpool'da buluverdi.

    edit:yanılıyormuşum golümüzü kral atmış, uyarı için teşekkür
App Store'dan indirin Google Play'den alın