• 30369
    "gomis'in geçen günkü imza töreninde bulundum. bu ruhu biz benzetmek gibi olmasın, gazi mustafa kemal atatürk'ün önderliğindeki kurtuluş savaşı'nda gördüm. o ruh, bizim lisemize mezun verdirtmeyen ruh, sportif anlamda da canlanır gibi oldu. inan edin, gomis'in töreninde de o vardı. statta kilometreyi bulan bir kuyruk oldu. asgari ücrete çalışıp atkı almaya çalışan, bilet almaya çalışan gördüm. ayağında çamurlu ayakkabısıyla, cebinde eve dönecek parası yok, gidip bilet almaya, tişört almaya geliyor. bizim görevimiz bu taraftara sahip çıkmak, onlarla birlikte olmak. ama bakın, store hala zarara giriyor. ben böyle bir şeyi kabul edemem, etmem. ben bununla her anlamda, her noktada uğraşmak isterim. bu taraftarın, o soğukta bekleyen, harçlığını yollayan taraftarın harcamasının namusu bende, ben de onu korurum! ben de asla bunun istismar edilmesine izin vermem. basiretli bir tüccar gibi dürüst olmaya gayret eder, haklarınızı savunurum. galatasaray, gücünün, cüssesinin yarısını sahaya, fiiliyata dökse, karşısında bir kişi bile duramaz."

    mustafa cengiz

    taraftara sahip çıkan, onların gayretini gören ve buna layık olmaya çalışan pırlanta gibi bir başkanımız var. bu adama sahip çıkmak lazım. geçmiş dönemlerden bazı başkanları biliyoruz, ne kadar karaktersiz (!) oldukları hala bile yeni yeni aydınlanıyor, yaptıkları ortaya yeni yeni çıkıyor. biz senden razıyız başkanım, ali sami yen de senden razı olsun.

    bütün bunların üzerine hala sabıkalı kişileri ibra etmeye, ve dahi başkan olarak seçtirtmeye yeltenenlere de lanet olsun, iki yakası bir araya gelmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın