• 3
    kendisiyle üstümde gheorghe popescu baskılı galatasaray tişörtü ile konuşurken ve baya spor üzerine geyik yaparken, bana "sen de bizdensin" demiş antrenör.

    ben "hocam fenerbahçeli olmadığınızı biliyordum ama beşiktaş'ı çalıştırdığınızdan acaba diyordum" dedim.. kendisi gayet net "galatasaraylıyım" cevabını verdim. açıkçası kendisini hem kişilik hem de coaching yönünden tutardım, galatasaraylı olduğunu öğrenince sevgim artmadı değil... inanılmaz kaliteli bir insan.

    neticede biraz klişe bir tabir olucak ama yürekli bir koç. misal geçen sezon final serisi boyuncu tanjeviç gibi kurt ve disiplinli birine karşı hep hamle yapan tarafta oldu. nitekim ilk iki maçı kaybetse de, sonrasında dört maçı da kazanarak basketbolda fenerbahçe ülker hegemonyasına son verdi.

    ergin ataman karşıyaka zamanından beri takip ettiğim bir koçtur. ki kaf-kaf'la inanılmaz başlamıştı lige.. sonrasında aydın örs'ün yerine efes pilsen'e geldi. siena, ülker ve beşiktaş'ı da çalıştırdı..

    çok disiplinli ve başarılı bir hoca. iki iki daha dört. galatasaray'da çalışssın isterim ama kulüp onun şu aşamada beklentilerini karşılayamaz. ama günün birinde çalışsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın