• 1
    galatasaray'ın 37. yönetimidir. statükoya karşı kazanmış, galatasaray'da pozitif anlamda bir devrimin başlangıcı olabilecek şekilde seçilmiştir.

    bu yönetimin güzel tarafı uzun zamandır ilk kez oy toplamak için birileri tarafından yerleştirilmiş suni isimlerden oluşmuyor liste. başkan mustafa cengiz'in çalışmak istediği, planına programına uygun gördüğü kişiler var sadece. çünkü kaybetme korkusu olmadan, galatasaray için adaylığını koymuş bir başkan var ortada. bu başkan zaten statükoyu temsil eden, kazanacak adayların listelerini çıkarlarına göre şekillendiren lise dinazorlarının karşısına çıktı. esas rakibi dursun aydın özbek değildi. derin galatasaray'dı. dolayısıyla eğer ortaklığını doğru kişilerle yaptıysa* yönetiminde hiç çatlak ses olmayacak.

    tepki oylarıyla başkan seçildi ve şimdi camianın güvenini kazanmak için yaklaşık 3 aylık bir süresi var önünde. dinazorları bilmem ama elini taşın altına soktuğu için hemen herkes arkasında olmaya hazır. yeter ki azıcık ışık göstersin.

    canı gönülden başarılı olmasını, galatasaray'ı gururlandırmasını temenni ediyorum bu yönetimin. zira 36.sı bizleri çok ama çok utandırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın