• 2
    yeni sezonun başlamasına yaklaşık 1 ay varken ligimizin yeni ekibini şöyle bir masaya yatıralım.

    öncelikle stad california şehir merkezine bayağı bir yakın. galaxy'nin stadı bizim olimpiyat stadı tadında olduğu için millet biraz bıkmıştı. şehre ve lige yeni bir heyecan katacakları kesin. dolu tribünlere oynarlar maçlarını yüksek ihtimalle.

    lige yeni katıldıkları için mls kendilerine bazı haklar sunuyor, draft önceliği, draft takas hakları falan bir sürü ıvır zıvır. teknik direktörlük koltuğunda bob bradley olacak.

    ilk designated player olarak meksikalı yıldız carlos vela'yı alarak fiyakalı bir giriş yaptılar, bende bugün rosterlarını kontrol ettim tekrar, henüz kadro tamamlamamış fakat hücum gücü bayağı iyi bir takım oluşturmuşlar şimdiden.

    kadrolarında benim ligdeki favori oyuncularımdan benny feilhaber, ligin kaşar forvetlerinden marco urena, kel belçikalı stoper laurent ciman, biraz eskilerin hot prospect'i walker zimmerman, mls tarihinin en genç ikinci designated player'ı biraz kapalı kutu diego rossi gibi isimler bulunuyor.

    ne kadar salary cap boşluğu var bilmiyorum fakat geriye kalan kadroyu vasatın bir tık üstü oyuncularla doldurabilirlerse batı konferansında bayağı iddialı bir konuma gelebilirler ilk seneden.

    bakalım nasıl bir takım çıkacak merakla bekliyorum, geçen sene galaxy tarafından hayal kırıklığına uğrayan california şehri sakinleri yeni sezonda şehrin diğer takımı ile yaralarını sarmaya çalışacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın