• 161
    şu an başımızda ne kadar vasıfsız varsa, ne kadar problemle yüzleşiyorsak, aslında altında yatan olaydır. kin güdenlerin kininin sebebidir. muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda olduğunu gösteren en güzel sarı kırmızı anlardandır.

    (bkz: #2121056)

    sözlüğe yeni üye olduğum dönemde dursun ve yönetimi ile ilgili yazmıştım bir kısımında bu konu ile ilgili görüşlerimi yazmıştım, bu protestonun yıl dönümünde bu giriye de eklemek istedim.

    yıllar geçtikçe bu protestonun önemi daha da iyi anlaşılacak. "iyi ki galatasaray'lıyım" denildiğinde aklıma gelen ilk üç olaydan biridir. bu camiaya gönül vermiş basit bir taraftar olarak sarı kırmızı apoletimdir, şeref madalyamdır.

    dik duruştur, vefadır, cesarettir, içtenliktir, öngörüdür, adanmışlıktır orada kulakların duyduğu ıslık seslerinin beyindeki ve benlikteki tercümesi.

    bu protestonun muhatapları elbet hak ettikleri neyse o şekilde hatırlanacaklardır şüphem yok, bu protestonun da artan bir kıymet ile unutulmuyacağından eminim. vicdansızlığın "bayraktarlığını" yapanlara ağzının payının verilmesinin yıl dönümünün, vicdansızlığın "bayraktarı" ile yürek dağlayıcı bir biçimde muhatap olmak zorunda kalan dilek özçelik'in vefatının aynı zamana denk gelmesi de içimi bir garip yaptı, vurgun yemişe dönüyor insan. nasıl adamlarsınız be siz, cümleleri bağlamaya çalışırken fena oluyorum, çocuğumu, eşimi, sevdiklerimi düşünüyorum aynı durumda bayılacak gibi oluyorum, siz nasıl dayanıyorsunuz bu kadarına?
App Store'dan indirin Google Play'den alın