resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14572
    kendisini "heyt be yavrum adam barça forması giyoyo be barça forması gurur verici" diye severken çok iyi futbolcu olacak orada diye umut ederken birde baktık ki arda avrupanın kültür ve sportif anlamda en büyük kulüplerinden barcelonada siyasetçi, ekonomist, fenomen, spor yazarı olup çıkıverdi.
    yaşın genç yeteneğinde var tekniğinin üstüne teknik koysan, dil öğrensen, oralarda genç futbolculara idol olsan ve hatta oralarda yatırımlarla, destekle genç futbolcuların önünü açsan, kariyerinin sonbaharında ahde vefa ile galatasaray'a dönsen ve topladığın tüm artılarla iyi bir teknik direktör olup hep söylediğin takımına hizmet etsen sana kim bugün milyonlarca eleştiri yağdırırdı?
    arkadaş biz hep bir şeyi tam olmadan her şeyden biraz olmayı tercih etmekten kaybediyoruz. iyi bir futbolcu olma yoluna girmişken barcelona gibi bir devde dünya yıldızlarıyla oynamışsan önceliğin bir numaralı yaptığın iş futbolculuk, iyi futbolculuk zeki,çevik,ahlaklı sporculuk olmalı ki biz seninle gurur duyalım.
    şimdi gittiğin takımla ülkenin her coğrafyasına mal olmuş takımları galatasarayı, feneri, beşiktaşı yendin diyelim. kaç kişiyi sevindireceksin? kaç kişi gururlandıracaksın?
    biz seni atletico'ya gönderirken kardeşimizi şehir dışına okumaya gönderiyormuş gibi hissetmiştik. gelinen noktada kazanan olabilirsin ama bizden çoğumuzu kaybettin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın