resim
Cyle Christopher Larin
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Kanada
  • 21
    bence transferi mevcut durumdaki beşiktaş için mantıklıdır.
    öncelikle, ellerinde negredo var. negredo kaliteli bir golcü ve kaliteli golcüler iyi çalışırsa ülkemizde ya bir araba gol atıyor, ya da daha büyük işler yapıp simgeleşiyor.
    bence beşiktaş'ın devre arasında negredo'yu kesecek adam alması gereksiz maliyetli bir transfere neden olurdu, bu yüzden bunu çok istiyordum. ama mantıklı davrandılar. negredo zaten oynayacak. kulübeye de larin'i aldılar. larin tutmazsa, beşiktaş'ın elinde cenk'ten gelen para olacak ve yazın buraya daha uygun bir transfer yapmak için pazarı inceleyebilecekler. beşiktaş ta larin'i aldı, elinde negredo'su var, mustafa pektemek hakkında bir şey söyleyemiyorum.
    larin sağlam oynarsa negredo sonrası beşiktaş'ın forveti olur. idare ederse uzun süre ikinci forvet olur ve bir şekilde para kazandırarak gider. hiç tutmazsa da sene sonu yerine cenk'ten gelen parayla başkası alınır. 2. yarı performansı yükselen negredo'yu çin'e de satabilirsiniz bu arada. ismi olan bir adam negredo. bakambu için 78 milyon euro masraf yapılıyorsa, kendisi için de 10 milyon kadar masraf yapılır herhalde.

    ek olarak: juan kaan kural göreve.
App Store'dan indirin Google Play'den alın