• 40
    yanlışlıkla kurulan tv kanaldır. şöyle ki sadettin saran'ı zengin eden mecra içerik sağlayıcılığıdır. feraset sahibi bir adam olduğundan hemen bütün önemli sportif organizasyonların yayın haklarını yıllar evvelden alır. bu yöntemi türkiyedeki federasyonlara da yapmıştır.

    ardından da trt dahil olmak üzere siyasi desteğe bakıp bakmaksızın tüm kanallara tekel fiyatları çekmiştir. gel zaman git zaman borusunu yıllar yılı öttürdükten sonra ri0 2016 öncesi trt kendisine rest çekmiş ve dediği fiyatı indirse bile yayınlamayacağını bildirmiştir. bunun üzerine parça parça trt'den parça parça youtube'dan koca ülke olarak olimpiyatları takip etmek durumunda kaldık.

    2016 güzünden itibaren diğer mecralarda da benzer tutumla karşılaşan sadettin saran çareyi karasal yayın yapamasa da platformlar üzerinden yapacak elinde bulunan frekans üstünden s sport'u kurmakta buldu. zaten türkiye'ye interstar ve teleon zamanlarında rodeo-araba-amerikan dövüşü gibi fantastik yayınları getiren adamdan da bu beklenirdi.

    ne var ki toz duman yatışınca büyük atak yapacak ve izlenebilirliğini teknik açıdan arttırdığında büyük gelir elde edecek spor kanalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın