• 69
    4 sezon bitirdim, serüvenimi ufak ufak anlatmak isterim size.

    ilk olarak galatasaray ile başladım kariyerime. 3 sezon galatasaray'da kaldım. sezon sezon olarak böleceğim ve kısa kısa anlatacağım sıkmamak için.

    1.sezon;

    kadroya asamoah takviyesi yaptım kiralık olarak, kanat opsiyonu olarak da liverpool'dan markovic' aldım. ianis hagi'yi de fiorentina'dan kiraladım. ikisinin de bonservisini sezon sonu aldım, asamoah serbest markovic ve hagi 10 milyon euro. wonderkid olarak 2.7 milyon euro'ya uruguaylı nicolas lopez'i aldım 2 sezon sonra 15 milyon euro'ya sattım.

    1. sezonumda avrupa ligi dahil olmak üzere 3 kupayı da aldım. lazio, napoli, leverkusen ile oynadım finalde de arsenal'i yendim. real madrid avrupa ligi'ne kalmıştı ve o eşleşmeden kaçmış olmak bir nevi kupayı getirdi bana.

    2.sezon;

    48 milyon euro para verdi kulüp. joel campbell'ı bedelsiz kadroya kattım. cengiz ünder, enes ünal, çağlar söyüncü ve abdulkadir ömür'ü aldım. forvete batshuayi'yi getirdim gomis'i gönderip. devre arası sağ bek olarak serge aurier, stoper olarak da devre arası rüdiger'i aldım. savunmayı keskin değiştirmiş olmam ligde üstüste puan kayıplarına sebep oldu ve şampiyonluğu kasımpaşa'ya kaptırdım. şampiyonlar ligi'nde ise leverkusen ve dortmund'u eleyerek yarı finale kaldım, barcelona'ya elendim.

    3.sezon;

    bu sezon en efsane sezonum oldu lig açısından. şampiyonlar ligi'nde çeyrek final gördüm city'yi eleyip. kadroya ndiaye yerine arthur diye bir brezilyalı wonderkid ve fernando yerine herrera'yı kattım. devre arası manchester city'den sol beke nampalys mendy'yi aldım. hagi çok gelişti. 89 puanla 6 hafta kala şampiyon oldum. sezon sonu barca, real, city gibi takımlardan teklifler geldi, görüşmeler yaptık ama başkalarıyla imzaladılar. beğendiklerini ama yeterli bulmadıklarını söylediler, başka bir ligde çalışmam gerektiğini düşünüp istifa ettim galatasaray'dan.

    4.sezon;

    italya milli takımı ile anlaştım, burada belki bir avrupa şampiyonluğu falan alırsam büyük transfer yaparım dedim. sonra avrupa uluslar ligi'nde polonya ve rusya'nın olduğu gruptan çıkamayınca buradan da istifa ettim. 2 ay kadar bekledim ve sevilla ile anlaştım. ligde 17 maç sonunda 4 galibiyet'i vardı takımın ben geldiğim zaman ve 13.sıradaydı. 4. sıra ile arasında 18 puan vardı. imzalarken kulüp benden orta sıralarda kalmamı yeterli bulmuştu. devre arası 11 milyon euro gibi bir bütçe verdiler. bu parayla lucas moura, palasic, krinkovic gibi isimleri kiraladım. ben yedder forvette coşan bir performans sergiledi. 21 maçta 17 galibiyet 4 mağlubiyet gibi bir performans sergiledim ve bu sayede ligi 4. sırada bitirdim.

    bir sonraki sezon için kulüp 3 milyon euro'luk bir bütçe ayırdı, açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. ama oyuncu satıp ve büyük takımların satış listesindeki kaliteli isimleri kiralama yöntemine gidip 1 sezon daha sevilla'da kalmayı planlıyorum. şampiyonluk hayal değil bence, ilk sezonki performansım ile lig lideriydim zaten. sonrasına ise bakacağız artık. bu arada galatasaray arkamdan zidane'ı getirdi ve o da iyi götürüyor bıraktığım mirası. keyifle izliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın