• 8
    (bkz: #2316498)
    (bkz: 7 ocak 2018 ümit uygunsözlü chris harris maçı) saat kaçta başlayacak bilemiyorum fakat,
    lakeside 2018 youtube canlı yayını için... https://youtu.be/Ei2elwxIOq8

    edit: bakınız.
    sıralama gösterildi, önünde 1 maç var.

    edit2: salona, sırtında atatürk'ün imzası bulunan üniforması ve ceza'nın suspus şarkısı ile girdi ümit.

    ilk sete çok iyi bir başlangıç yaptı sporcumuz, 2-0 öne geçmesine rağmen konsantrasyonunu stabil tutamadı. eli düşmeye başladı ve sıkkınlığı yüzüne de yansıdı. 2-3 seti kaybetti.

    ikinci sete de yine çok iyi başladı. maçtaki ilk 180 de kendisinden geldi. seti de 3-0 kazandı.

    üçüncü sette de ümit'in üstünlüğü vardı. chris harris neredeyse set boyunca triple bulmakta aşırı zorlandı. ümit seti 3-2 kazanmayı başararak durumu 2-1'e getirdi.

    ümit bir set daha kazansa ana tabloya ismini yazdıracaktı fakat 4. sette öyle bir oyun kaçırdı ki yanlış hatırlamıyorsam attığı 9 dartta da double'ı bulamadı ve geldi denen maç ümit'in elinden kaymaya başladı. morali de iyice bozuldu ve önce 4. seti kaybetti sonra da 5. sette neredeyse hiç varlık gösteremeyerek maçı 2-3 kaybetti ve turnuvaya veda etti.

    ümit'in bu maçtaki 3 dart ortalaması 76.19 iken rakibi harris'in 75.22'ydi. oyun bitiren double atışlarında harris daha isabetli oynayınca maçı da kazanmayı başardı.

    yine de kendisine teşekkürler. bu seviyelere gelmek, lakeside gibi büyük turnuvalarda boy gösterebilmek çok büyük başarı. umarım süreklilik sağlar. kendisine başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın