• 1
    geçen seneye kadar bayan sutopu takımımızın ablalarından sayılan eski galatasaraylı sutopçumuzdur. kendisi 1994 doğumlu olup kariyer için talebelik bittiğinden galatasaray'daki sporculuk kariyerini de bitirmiş gözükmektedir.

    denizciğim senin için de; "hakkında şimdiye kadar hiç entry girilmemesine şaşırdığım" diye cümleye başlasam en ofsayt entrylerden olurdu işbu girdi. onun için yine zülfiyare dokunarak belirtmemiş olalım. ayrıca (bkz: emre danişmend)'i tenkit etmemden ve sırf bayan sutopu takımlarımızda tam gaz faaliyet devem ediyor demek için faal sporcularımızın alt yaş takımlarına hoca yapılmasına gıcık olmam dışında hakkında en ufak bir menfi düşüncem yok.

    sana hukuk hayatında başarılar dilerken; en kötü ihtimal emre danişmend'den, hasan murat atay bey'in 2021'de görevinin son bulmasıyla kurtulmamızdan sonra naçizane seni bayan sutopu takımımızın gelecekteki hocası olarak görmek istediğimi buraya şerh düşüyorum.

    demem o ki sutopundan uzak kalma fazla:) gel de "bayan" değil o kadın bir kere taam mı diye takımın adını değiştir...valla yokluktan mı dersin bilmiyorum ama nedense hep seni cimbomun kami craig'i olarak gördüm. selametle renktaş...

    not: giderayak şu saçma sapan tiki videonu da koyayım da cenazeni camiiden er kişi niyetine kaldırsın sözlük ahalisi:)

    https://www.youtube.com/watch?v=Q8FURTzu49g
App Store'dan indirin Google Play'den alın