resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14322
    evet, nefret eden arkadaşlar var hala hoca'dan. ne yapalım, değiştiremiyoruz bu arkadaşları. kendilerini onurlu, dik duruşlu falan zannediyorlar, olaylar konusunda hiçbir bilgileri yok, içerde değiller, kim ne konuştu ne söyledi bilmiyorlar ama bilmedikleri olaylar hakkında fikir sahibi oldukları için dik duruyorlar.

    bu pek sevgili arkadaşlar, hata arayacaklar artık. kendilerine biçtikleri görev bu. mesela göztepe'ye yenilsek hemen gelip tudor iç saha maçı kaybetmemişti diyeceklerdi. olmadı.

    hoca dedi ki "galatasaray emek verenlere vefa gösterir, bu da çok güzel bir jestti, böyle olmalıdır. o yüzden, sabri bunu haketmiştir. açıkçası olsam göndermezdim, kötü de olsa, kötü de oynasa burda kalırdı. büyük camialar sembolleriyle ayakta durur."

    buradan vuruyor pek sevgili aysalcı profesyonel paşalar. adam diyor ki "büyük camialar sembolleriyle ayakta kalır" yok ağzımız kokuyormuş da bilmemne.

    sevgili mancini gibi beş para etmez topçulara bülent tulun - ünal aysal işbirliğiyle 20m euro harcamıyor fatih terim. 2m euro sabri'ye veriyor ama sabri'den olabildiğine faydalanıyor, bu faydalanması sayesinde kulübü başarıya götürüyor, bu sayede de o verdiğin 2m euro'yu 45m euro olarak geri alıyorsun şampiyonlar liginden:

    http://gss.gs/1603466

    "sembol" diyor adam. anlatabiliyor muyum bilmiyorum. her futbolcu emek verdi diye 40 yaşına kadar kalacak demiyor. alt yapıdan yetişmiş, fayda sağlanabilen bir isimi "sembol" olarak tutardım diyor. çünkü büyük takımlar için bu önemlidir diyor. takım olmak için önemlidir diyor.

    tabi florya'da yatıp kalktığınız, her şeyi off ne biçim süfer profesyonelliği en iyi siz bildiğiniz için biz anlamıyoruz, fatih terim anlamıyor ama siz anlıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın