resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13982
    fatih terim başkan olarak gelmelidir. hiçbir lakırtıyı dinlemeden listesini oluşturup bu yarışa girmelidir. lisecilerin kendisine oy vermeyeceği kesindir ama onların sayısı 100'ü geçmez. liselilerin ise en az %50'si terim'i destekleyecektir.

    dursun bakkal'dan yüz kat daha iyi yönetir galatasaray'ı. diğer adayların çoğunun da terim'in listesine şevkle gireceğini düşünüyorum.

    terim başkan olursa, otuz milyon galatasaray taraftarı yönetime destek verir. hem maddi hem manevi destek verir. çünkü bilirler ki terim, korkmaz, sinmez ve sindirilemez bir liderdir.

    daha önce de yazdım, sadece rozet satarak 150 milyon tl toplar fatih terim. hiçbir şekilde "borç sarmalı" tehdidine pabuç bırakmamalı dursun bakkal'ın.

    daha önce hagi ile görüşmüştü. hagi'yi td'lüğe getireceğine inanıyorum ki hagi şu anda tam olgunluk çağında ve iki-üç takviye ile müthiş bir kadro olacak ellerinde. sneijder'i de geri alırlarsa (bonservis ücreti olmadan dönmek istediğini açıklamış menejeri) avrupada ses getirecek bir takım olabiliriz.

    allahım, galatasaray'ıma yardım et. amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın