resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5352
    igor tudor kafadan problemli. daha önce çalıştırdığı pana'daki futbolcu ve yöneticilerin nazikçe açıkladığı gibi "mental problemleri" var.

    arkadaşlar adam normal değil. kafası iyi olsa ümitli olmak için nedeniniz olabilir ama kafayı düzeltmek imkansızdır. atalarımızın dediği gibi; bir insan 40'ında ya deli olur ya veli. ikisinin ortası yoktur.

    bu adam 40'ına gelmiş ve "deli" olmuş. bunu nasıl düzelteceksiniz. etmeyin gitmeyin arkadaşlar. eminim ki şu anda tüm futbolcularla kavgalıdır. düşünün hiçbir futbolcu onunla takım otobüsüne binmiyor.

    daha ne olması gerekiyor. sneijder ve bruma'ya da daha ilk günden takmamış mıydı kafayı?

    adam, 2-1 yenik olduğu maçta 89. dakikada oyuncu değiştiriyor. defansı yap-boza çevirdi. daha bir sürü saçmalık. adamda en ufak bir ışık olsa sabredelim diyeceğim de yok.

    yerli bir teknik adam gelirse takımı toparlayabilir. en kötü yerli td şu anda tudor'dan daha faydalı olur. yabancı gelirse takımı ve türkiye'yi tanıyana kadar sezonu kaybederiz. hiç olmazsa bu sezonu kurtarmak için sezon sonuna kadar yerli ve tutarlı bir teknik adam getirilmesi isabetli olur. fatih terim'in bu yönetimle geleceğini düşünmediğim için hagi en uygun isim gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın