• 55
    (bkz: #2301863)

    hangi meslek grubundan olursa olsun bu tarz insanlara net ayar oluyorum. saygisizliklarini bir de ballandira ballandira anlatmazlar mi, nasil bir akil tutulmasi icindeler izahi yok.

    google'dan teshis koymanin marifet oldugunu düsündügüne göre bas agrisi yazip kanser oldugunu ögrenmekle bir problemi olmadigi düsüncesindeyim. gercekten siradisi zihinler mesleki olarak kendilerini iyi yerlerde bulabiliyor bizim ülkede.

    binlerce yillik hekimlik meslegi ile mühendisligi kiyaslayip üstüne hekimlerin mühendislik ürünü makineler olmasa is yapamayacaklarini iddia etmesi da klasik karadeniz aklina uygun bir yaklasim.

    temel fikralarinin vücut bulmus hali bir örnek ile karsi karsiyayiz su an :)

    --- alıntı ---

    arkadaş bezdum artık emicemin dediğu gibu bezdim da

    --- alıntı ---

    yazdigi entrynin boka saracagini ben yukarida alintiladigim cümleyi okudugumda anlamistim zaten de yine de devamini okuma talihsizligini gösterince kendimi buraya yazmaktan alikoyamadim.

    kiroyum ama para bende triplerinizle birlikte azalarak bitin.

    anlay misun?

    edit: deginmeyi unutmusum. doktora tedavi olabilmek icin gidiyor ve para veriyorsunuz. doktor size bir tedavi sunuyor ve bunun uygulamanizi öneriyor. doktorun verdigi tedaviyi bilerek ve isteyerek uygulamiyorsunuz, sonra da doktorun yetersiz oldugunu iddia edip, ona cikismakla böbürleniyorsunuz. zihinler piril piril.
App Store'dan indirin Google Play'den alın