• 3
    hayattan bezdiren sıkıntıdır. sürekli doktoruma ''bana sporu bırak deme ağır kaldırmayı bırak deme, benim hayatta ki en büyük zevkim weightlifting bana squat yapma deadlift yapma deme'' diyorum ''kes kardeşim gerekirse melo gibi düzelt beli'' diyorum ısrarla ''hayır ameliyatlık değilsin ağır kaldırmayı en azından azalt fizik tedavi ol , karın kaslarını güçlendir sonra aşama aşama ağırlığa dönersin'' diyor.

    yalan arkadaş harcadığım para şimdiden 10.000 tl'yi geçti aynen az zorlayarak başlayıp yeni yeni zorlamalara başladım pat hemen çıkıyor ortaya tekrar meret. arkadaş bezdum artık emicemin dediğu gibu bezdim da.

    ama benim adım karaköpek ulan. henüz öyle kitlenmeler bacağa vurmalar yok yenicem seni fıtık denen illet sonra tekrar 150 kilo deadliftler 130 kilo squatlar gelecek.

    yalnız bir şey söyleyeyim. bu oynar eklemler ve bel var ya. oynar eklemlerden kasıt bilekler, diz, omuz. buralara çok iyi bakmak gerekir. hele spor hem de riskli sporlar hayatınızın olmazsa olmazlarıysa. 38 yaşına geldim her gün kötüye giden lanet bir bel fıtığı ağrım var ama ne zaman doktora gitsem ağırlığı bırak diyor diye ana avrat sövüyorum herife içimden. lanet olsun içimdeki bol adrenalinli sınırları zorlamayı seven spor sevgisine.

    bir de usta bak belki birilerine yol gösterici olur. uzun zamandır tembellikten ayakkabı almaya gidemiyordum. bugün tabanı sağlıklı bir ayakkabı aldım kendime mevcutta ki tabanı bitik ayakkabımı attım. biraz yürüdüm yeni ayakkabılarla çok iyi geldi oğlum. günlük hayattaki ayakkabı seçimlerine çok dikkat etmek lazım.

    böyleyken böyle. melo gibi kesin beni de dedim doktora ya. sene olmuş 2018 tıp nasıl kesin bir çare bulamıyor arkadaş bu kıytırık bel ağrısına diye de fırçaladım ezikledim elemanı. nasıl bir patlamaya hazır bomba haline geldim hesap et işte.

    yüzyılın yalanı ulan : tıp . buz koy dinlendir geçer. aman stresten uzak dur geçer. hadi canım. hakikaten mi ?

    eyyyyyy tıp dünyası. sen kimsin ya ? kıytırık bir bel ağrısına çaren yok. yazıklar olsun sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın