• 22
    maçla ilgili o kadar kötü entryler var ki; dayanamayıp iki ay sonra girdiğim sözlükte bir şeyler karalama ihtiyacı hissettim.

    tudor geçtiğimiz sezon karabükspor gibi toplama bir takımla sahasında trabzonspor'u 4'lemiş, 1 hafta arayla galatasaray ve beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmiş, hatta türk telekom arena'daki sezonun ilk maçında galatasaray'ı deplasmanda da elinden kaçırmıştır.

    küçük takım yönetmekle büyük takım yönetmeyi aynı kefeye koymak aptallıktır. büyük takımsan deplasmanda dahi sivasspor gibi kendi sahanda 10 kişiyle rakibi beklemez, oyunu rakip kaleye yıkarsın. bu da başakşehir gibi kalburüstü takımlar için bulunmaz nimettir ve kısmen adamların ekmeğine yağ sürersin. kaldı ki her takımın büyük takımlara karşı ve küçük takımlara karşı motivasyonu farklıdır. bu başakşehir, ligin en iyi takımı dediğimiz beşiktaş'a deplasmanda futboluyla nefes aldırmazken ve elinden kaçırmışken sivasspor'a karşı pozisyona dahi girmekte zorlanıyor. bunda en önemli faktör rakiplerin oyun anlayışı ve motivasyonudur.

    son olarak; şu oyunu galatasaray oynasa ve maçı galip bitirse "galatasaray böyle mi oynar, tudor takımı çaykur rizespor'a çevirmiş, kendi sahamızda bize kontra atak oynatıyorlar!!!" diye çöp entrylerle dolar burası.

    tarihte başakşehir'in galatasaray'a karşı deplasmanda 9 maçta sadece 1 galibiyeti vardır, o da geçen sene riekerink yönetimindeki 2-1'lik skordur.

    son not: başakşehir şu an en net pozisyonunu kontra atakla buldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın