• 754
    şimdi kankileri gelip sonuna kadar katıldığım galatasaraylı yorumcu falan yazarak kendisini koruyacak. bu yüzden onlar gelmeden farklı bir konuya değinmek istiyorum. ulan bu adamın başlığına yazmayacaktım da illa zorluyorsunuz ha :)

    şimdi sezon başı sneijder'in gönderiliş sürecinde ne demişti? sneijder'in yaptığı asistler alanyaspor'a, akhisarspor'a... ben böyle asistleri ne yapayım demişti. üç aşağı beş yukarı böyleydi dediği şey.

    sezon başlayınca hani nerede belhanda? küçük maçlarda bile skora etki edemiyor diye eleştiri aldı. koruyucuları da hemen gelip, adam yanılamaz mı? hata yapma lüksü yok mu diye kafa ütüledi.

    bak kardeşim. bir adam elbet yanılabilir, hakkıdır ama belhanda sneijder gibi skora etki edemez diyenlere yüksek perdeden konuşarak, siz bilmiyorsunuz ben biliyorum diyerek, belhanda'nın nice'te bir tane bile maçını izlememişsinizdir diyerek cevap verirsen kusura bakma ama o cevapların muhatapları seni şimdi darlamakta haklı. hem de sonuna kadar. onu da geç belhanda daha gole ve asiste dönük bir adam dedikten 3 ay sonra belhanda böyle bir oyuncu değil, siz öyle 10 numara bekliyorsanız çok beklersiniz gibi konuşursan en ufak inandırıcılığın kalmaz.

    lütfen biraz izan, lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın