• 358
    sizlere bugün iki oyunu anlatacağım kısaca. ikisinin de multiplayer modunu henüz denemedim, story mod üzerinden gideceğiz.

    (bkz: call of duty wwii)

    efsaneye dönüş. 9 yıl sonra 2. dünya savaşı temalı ilk oyunu call of duty'nin. spoiler vermek gibi olmasın ama yine bir komutan ölüyor. açıkçası modern warfare ve blackops serilerinden sonra ilaç gibi gelen oyun. benim içinse call of duty 2'den sonra oynadığım en güzel 2. oyun.

    sinematik sahneler çok etkileyici olmuş. oyunun zorluğu da had safhada. hard modunda 8 saati geçti bitirmem. veteran modunda ise sikerler deyip kapattım. diğer askerler ile de yardımlaşmanız gerekiyor cephane, sağlık konularında. tek kelime ile müthiş.

    ayrıca season pass alanlar için 2018'de multiplayer'a efsanevi carentan haritası da eklenecekmiş. hala arkadaşlarla arada internet kafeye gidip cod 2 / capture the flag / carentan oynarız. bu haber sevindirdi.

    no sacrifice too great, no mission too difficult.

    puan 9/10.

    (bkz: battlefield 1)

    agalar multisini bilemiyorum ama story/campaign modu bok gibi. görevler çok basit, yapması kolay. bütün bu curcunayı bunun için mi koparmışlar. sanki battlefield değil de army ranger: mogadishu. 3 saat gibi bir sürede 3 farklı karakterin hikayesini tamamladım ve sıkılmış bir vaziyette kapattım oyunu. oynamayın bunu. multisini bilemiyorum ama tek oyunculu mod için değmez. gidin cod: wwii oynayın. defalarca da olsa.

    puan 6/10.
App Store'dan indirin Google Play'den alın