• 55
    yediği güncellemelerle hala kasma, ağırlaşma sorununu çözemese de en azından önceki serilerde inşa ettiğim taktiği lütfedip işler hale getiren oyun.

    taktik olması gerektiği gibi olunca da, blackburn rovers ile sky bet league 1'i galibiyet ve puan rekoru kırarak bitirdim. 111 puan gayet iyi oldu, uzun süre aşılamaz bir rekor olacaktır.

    kulüp sahibimiz dursun özbek'in hindistan şubesi olduğundan 400.000 euro bütçe ile championship'te oynayacağız. iyi ki bonservisi elinde adamlar var.

    aşağıdaki adamları da galatasaray'a veya ortalama/ortalama üzeri her takıma alabilirsiniz. kendi oyuncularımdır.
    kalecim david raya, 2-3 seneye barcelona ayarında kaleci olacak. topu oyuna sokuşu müthiş, tam bir libero kaleci.
    sol bekim derrick williams ortalama bir bek. çalışkan, çok sakatlanmaz, savunması iyi. gayet iyi bir bek. premier lig'de bile bizimle olacak gibi.
    genç sol stoperim scott wharton gayet potansiyelli bir oğlan. 7.5 milyon euro'dan aşağı gitmeyecektir gideceği vakit. bana kalsa kulüpte bıraksın futbolu. iyi oğlan. topu oyuna sokuşu da fena değil.
    sağ stoperim darragh lenihan stoper için genç denebilecek, tam bir kesici stoper. yalnız kart problemi oluyor. dikkat etmek gerek.
    joe rankin-costello çok yönlü bir hücum oyuncusu. üçlü orta sahada topu ileri taşıyacak orta saha bile olabilir. gençtir, kalitelidir.
    hervin ongenda idmanlarda sürekli geri gitse de, performansı genelde iyidir. bende sezonu 44 maçta 13 gol 12 asist ile kapattı. ligde çok iyiydi.
    maximilian beister kaliteli bir sağ/sol açık. 39 maçı 10 gol 12 asist ile kapattı. ligin sonuna doğru forvete çektim.

    takıma hachim mastour geliyor. bizim için büyük beklenti. tutarsa 50 milyon euro, tutmazsa bonservissiz ayrılır. ortası olmayan biri. çok heyecanlandıran bir transfer.
    real madrid'den de bir genç almıştım bedava. zaten işimiz bedava transfer oldu başkan sağolsun.

    raya-williams-wharton-lenihan-caddis-smallwood-evans-mastour-dack-amakwaa-beister 11'i ile düşmemeye çalışıp, takıma olabildiğince genç ekleme uğraşında olacağız. hep başkan'ın bok yemesi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın