• 60
    2 gün kalan maç.

    http://d.konyaninsesi.com.tr/...olcu-mariano-002.jpg

    http://i.sozcu.com.tr/...no-880.jpg?v=1935142

    https://images.fun.com/...helangelo-figure.jpg

    valla artık işin şakası yok. bjk bu sene şampiyonlar ligi'nden 50 m euro gibi bir rakam kazandı ve daha da artabilir. ffp yasakları kalkıyor. 2 senedir şampiyonlar ve artık lige dönebilirler. ligin en iyi kadrosu ve en uyumlu takımı durumundalar. eğer bu sene de şampiyon olurlarsa hem 3 yıl üst üste olmuş olacaklar hem de muhtemel bir 4. için çok avantajlı duruma gelecekler.

    fenerbahçe desen 3 maçtır kazanıyorlar ve havaya girdiler, mayıs 2018'de seçim varken aziz yıldırım öyle ya da böyle bu takımı yarışta tutar. 4. yıldız motivasyonları da cabası.

    b.şehir lider zaten amk. yıllardır aynı hoca, üzerine koya koya geldiler. kadro genişlikleri bizden daha iyi ve dahası sistem takımı oldular. emre ve mahmut ilk onbirde yokken yedek orta sahalarla bize 5 attılar. dezavantajları taraftar gücü olmaması ama fırsatını bulurlarsa sürpriz yapabilirler.

    trabzon biraz geride kalsa da 3-4 maçlık daha seri galibiyetler alabilirlerse yaklaşabilirler.

    her ne kadar biz bu 4 takımın dışında kalan takımlarla olan maçlarımızda ilk 14 haftada çok başarılı olsak da ligin 2.yarısında bu iş böyle gitmeyecektir. özellikle, bursa, antalya, konya gibi deplasmanları kayıpsız atlatmak önemliydi.

    biz hoca, başkan şu bu tartışır, bölünürken millet avuçlarını ovuşturuyor. tff'nin operasyonları ve bizim bazı maçlardaki kötü oyunlarımızla yarış yeniden başladı.

    artık her şeyi bırakıp takıma sahip çıkma zamanı geldi. bu maç silkelenip kendimize gelme, takımı da uyandırma maçı olmalı.

    kenetlenin çünkü başka galatasaray yok!

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın