• 11068
    icerisinde benim yazdigim entrylerin de oldugu %80 entry tamamen cöp olan sözlüktür.

    bakin sözlüktür diyorum, yukarida yazdigim tanimin aciklamasi tek kelimede sakli. burasi eskiden sözlüktü, 12.12.2012 tarihinde yanlis hatirlamiyorsam uzun zamandir sözlükte yazmayan eski yazarlar "geri dönüyoruz" goygoyu yapmislardi. o zaman bunun bir sov oldugunu söyleyenlerden birisiyim ve o dönem yazdiklarimla da bunu belirtmistim.

    o günden bu güne düsünüyorum da bu sözlügün icine hep beraber etmisiz. eskiden spor tarihi ile ilgili entryler yazardim elimden geldigince. arsivlerle ugrasir bilgiyi buraya tasirdim. cünkü sözlük dedigin aslinda bilgi kaynagindan baska bir sey degil. ama su an sözlüge bir günde 1000 entry girdisi oluyorsa bunun abartisiz en az 990 i icerisinde bilgi barindirmayan, tamamen kisisel yoruma dayali, kalabalik yapmaktan baska bir ise yaramayan girdiler.

    zaten o 12.12.12 geri dönüsüyle dönmesi gereken kaliteli yazarlar da gelmedi, gelen de biraz takildi yine kayboldu. benim dönemimde yazar olanlari da sindirdi bu sözlügün yorumcu tayfasi bir güzel. nba basliklariyla sol frame'i okunmaz hale getiren bleach in bile bir katkisi vardi. henüz dün sirf dünya kupasi basliklari aciyor diye otsukarci gibi bir yazara neler söylendi burada.

    ben ilk yazar oldugumda sözlügün kalitesinin düsük oldugunu yaziyorlardi. 2017 yilinin aralik ayinda sözlüge artik eskisi kadar yazmayan birisi olarak bakiyorum da o dönem sahip olunan kalite ile su anki kalitesizlik arasinda ucurum var.

    hepiniz bütün zehrinizi sökün buraya. böyle devam. aferin.

    edit: artik nitelik ile degil nicelik ile ayakta duran sözlüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın