• 5943
    acayip bir şekilde türkiye'nin futbolu en iyi bilen taraftarı ilan edilse de tam aksine son derece yüzeyseldir ve öngörüsü sıfıra yakındır. bizim taraftarın duymak istemediği bir noktaya parmak basarsan senden adisi, senden şerefsizi yoktur. sen de kafası güzel bir şekilde akışa kaptırıp gideceksin.

    -fernando iki top oynadı diye melo'dan daha iyi ilan edildiyse eyvallah diyeceksin.
    -kariyerindeki en iyi takım osmanlıspor olan 27 yaşındaki ndiaye 9 milyon euro'luk oynamıyorsa susacaksın, söylemeyeceksin.
    -bazılarının kendi ajandası, kendi gizli gündemi uğruna sırf sneijder'in yerine geldiği için belhanda'yı övmesine sen de katılacaksın. bu adam tam olarak ne yapıyor diye soranlara teknik-taktik açıdan cevap veremiyorsan futbol cahili ve turnusol lafını kullanacaksın. özellikle turnusol kelimesi çok hip bir sözcüktür, iş yapar.
    -tudor çok fena kondisyon yükledi, öyle böyle yüklemedi diyeceksin. bu takım neden kasım'da çöküşe geçti diyenlere de yukarıdaki seçeneklerden biriyle cevap ver gitsin.
    -sezonu erken açmanın çeşitli eksileri var. şöyle şöyle örnekler yaşadık diyenlere zaten takılma, avrupa'daki 500 milyon euro'luk kadrosu olan takımları örnek ver onlar da şu tarihte açıyor de.
    -zor fikstüre gelmeden takımı şampiyon ilan etmeyin, sonra puan kayıpları gelince yerin dibine gömüyorsunuz diyenlere de sakın ha sakın aldırmayın. takım 8 puan öndeyken saçma sapan paylaşımları yapıp, türlü şebekliklerle takımın ve taraftarın modunu düşürün, rehavete sokun.
    -yine orada burada tudor denen hırvat dağlısını galatasaray'ın önüne koyup, kovulmak istemesini vizyonsuzluk, iş bilmezlik olarak gösterenleri destekle. aman fatih terim falan gelir maazallah. ondan sonra sonuç odaklı oynar, derbilerde galibiyet falan alırız aman aman. biz acı çekerek gelişeceğiz ve 15 yıl sonra ortaya çok güzel bir kadro çıkacak, sabret.

    bu ve bunun gibi saçma hakim görüşlere itiraz ettiğin an işin bitti. dakikasında en ofsaytlardasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın