resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4687
    gereksiz inadı yüzünden latovlevici'yi oynatıp taraftarın önüne atmıştır. kitle psikolojisinden haberi olmayan adam, oyuncusunun bireysel psikolojisini de yerle bir etti. taraftar sinirli, fantezilerinden bezmiş ve kıvılcım arıyor. sen de kör gözüne parmağım dercesine oynattın o adamı, şimdi hayır bekle bakalım. hem lato'yu bitirdi, hem linnes'e gereğinden fazla önem bindirdi, hem de diğer oyuncuları da kötü etkiledi.

    maç sonu basın toplantısındaki sözleri ise tam bir skandal. tudor'un en büyük hatası, nerede çalıştığının farkında olmaması. eh paok, hajduk, karabük derken galatasaray ağır geldi tabi. burada derbi kazanamayan, başakşehir'den 5 yiyen, östersunds'a elenen adam bizi alanya ve gençlerbirliği galibiyetleriyle kandıracağını sanıyor. hatta gençlerbirliği'ne attığı 5 ile başakşehir'den yediği 5'i kıyaslıyor.

    istediğin kadar küçük maç kazan. orada kalıcı olmadığını sen de biliyorsun. haftaya derbide kazanana kupa yok ama kaybedene uçak bileti var. zagreb olur, torino olur, orası çok mühim değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın