resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 2206
    18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçı'ndan iki gün sonra biraz daha sakinleşip kendisi hakkında daha sağlıklı bir şekilde düşündüm ve fikirlerimde değişiklik oldu gerçekten.

    ilk 11'de görmeye tahammülüm yok, yedek kulübesinde olması bizim için şanstır diye düşünüyordum, artık şampiyonluk hedefi koyan dünya üzerindeki tüm takımlar için yedek kulübesinde bile olması küfür gibidir diye revize ettim bakış açımı. uzun yıllar sonra etiketine ve yaşına göre bu kadar rezil ve ışık vermeyen bir futbolcu görmedim.

    bireysel hatalarını geçtim, bakın bu adam maicon'u da bozuyor. iddia ediyorum, 3 maç daha oynasınlar beraber, maicon'u bu sene unutalım. bu herif sahada olunca, millet bunun arkasını toplamak için başı kesilmiş tavuklar gibi oradan oraya dağılıyor. tudor kafasındaki ilk 11'i çeksin sorsun, 10 futbolcumuz da oynatma bu adamı der.

    ayağı düzgün deniyor, bu sene oynadığı maçlarda ekstra ne görülmüş merak ediyorum. bilhassa attığı bütün toplar sırtı rakip kaleye dönük kendisine yaklaşan takım arkadaşlarına. ne ayağı ne başı düzgün bu adamın.

    ister stoper, ister sağ bek düşünülsün:

    -pozisyon bilgisi yok, bir adamı daha doğru şekilde karşıladığını görmüyoruz.
    -rakip oyuncular kucağında gezdiriyor, fizik gücü yok.
    -hız, yok. bu adamın fiziksel özelliklerini methedenler, adebayor ile birlikte hareketlendikleri toplarda düştüğü içler acısı halleri izlemeli.
    -zamanlama, mütemadiyen hatalı.
    -kafa topu, bu kavramın sözlük anlamını bile bildiğini düşünmüyorum. gerçi bu sözlükte, rastalı saçları sebebi ile hava toplarında zayıf diyenler var, biz hala neyi, kime anlatmaya çalışıyorsak.
    -oyun görüşü, bahsedebilmek bile mümkün değil böyle bir şeyden. benim bu konuda beklentim de yok zaten, asli görevinin yüzde birini bile yapamayan bir adamdan oyun görüşü bekleyecek kadar bu hayattan ümidimi kesmiş değilim. karşıladığı her topu istisnasız rakibe atan birisi işte ötesi yok.

    devre arasında üçüne beşine bakmadan kulüp ile alakası kesilmeli. bakın şu hayatta her şey mümkün, sparta prag gibi kulüpler var, adamlar semih kaya'yı transfer etti, ben hala yazarken bile şaşırıyorum, birileri de bu adamı transfer etmek isteyebilir işte o kulüp ne güzel kulüptür...
App Store'dan indirin Google Play'den alın