• 11011
    malesef mağlubiyet sonrası çirkinleşen ortam.

    kimisi çıkmış monacoprensi'ni hedef göstermiş. niye? adam hata yaptığı maçtan sonra bile takıma ve teknik direktöre inanmak istiyor. sen ister romantizm de, ister başka bir şey. konuya beğenmediğin yaklaşımı nedeniyle bir yazarı düşmanca hedef göstermek malesef içimize kadar işlemiş ortadoğu kültürünün yansımasıdır.

    takım mağlup olunca, fark yiyince sağa sola küfretme hakkına sahip olduğunu sananlar var. hayır. düşünce özgürlüğü bu değil. dahası bu sözlük de öfkeni yansıtabil diye kurulmadı. misal 18.11.2017 başakşehir maçı'nda kötü oynadık. evire çevire yendi rakip bizi. eeee? sporda bu da var. yok sanıyorsan yanılıyorsun. tabi ki eleştirisi olacak. ama yenilgiyi eleştiriyorken de sözlük kuralları bir yana üslubunuza dikkat etme yükümlülüğünüz devam etmekte. düşüncelerinizi söyleme tarzınız insanların burayı okumak için göze alması gereken bir yükümlülük haline gelemez.

    başakşehir maçında 2 hafta önce oynanan trabzonspor ve 3 hafta önce oynanan fenerbahçe maçlarındaki gibi hakem skandalı da yoktu. baya baya kötü bir taktikle, ezilerek yenildik. işte bunu ifade ederken, sorumluları gösterip sebeplerini anlatırken buranın bilinçaltınızın dehlizleri veya karalama defteriniz olmadığını hatırlatmak isterim.

    kurallara uysanız bile yazarlara, yazar olmayan okuyanlara ve galatasaray'a saygıyı elden bırakmamalısınız. galatasaray sizin değil. hepimizin. tek üzülenin siz olmadığını bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın