resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3756
    https://twitter.com/...s/931247168828137472

    kendisi zararlı bir futbolcudur.
    daha zararlısı, "futbolcu keyif yapmayacak mı amma abarttınız amk" diyen zihniyet.

    güzel kardeşim, yarın gomis'i elinde bir kadeh şampanya ve önünde de yağlı yemeklerle görsek ağzımızı açmayız. neden? çünkü biliyoruz ki sabahına gomis gerekirse 6'da kalkar, yediğini yakar, üzerine ekstra çalışır, maçta da çıkar golünü atar.

    ama arda'ya, yasin'e, yabancı diye örnek de vereyim saçlarına şampanya döken jo'ya taraftar kızar. her yaptığı batar. bak bu adamlar nefes alsa, nefesi yanlış aldı diye kızarım ben. çünkü adam işini iyi yapmıyor amk? gerizekalıya anlatır gibi en temelden anlatalım diyoruz, o zaman da aynı kitle en sevdiği cümleyi kuruyor. "boş yapma".

    yasin öztekin, eray işcan, modifiyeci de jong eleştirilecek. hayır adamın da argümanı yok ha, futbolcu eğlenmeyecek mi. devamı yok. altı boş. içi boş. her yeri boş. oturup kendi görüşlerini açıklamaya kalksan diyeceği belli, boş yapma.

    bu sözlüğü sevme nedenlerimden biri de bu. takıntılı tipler dışında çoğu yazarla farklı görüşünü de oturup konuşabiliyorsun. ya yine sinirlendim, yayında deliren ali ece moduna soktular gece gece. futbolcu eğlenmeyecek miymiş. eğlenecek amk, ama formayı kaptırmış, bencil futbolcu da şöyle kareler veriyorsa eleştirilecek. ööf gece gece yasin öztekin beni sinirlendiriyor, şu bile herifi eleştirmeye yeter ya. gece gece muslera yüzünden sinirlenen var mı aramızda? yok. yasin yüzünden? var. daha ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın