• 127
    mesele; maça hangi 11'le, hangi dizilişle çıkacağımızdan ziyade hangi oyun mantalitesi ile çıkacağımızdır. bu maçı alacaksak , tudor'un kendi kariyerinde artık eşik atlaması için daha cesaretli olmaktan başka bir çaresi kalmadığını anlamasıyla olacaktır. mayasında büyük hoca özelliği var mı yoksa italya liginin biliç'i mi olacak. eğer bu maçı da oyunu kendi yarı sahasında kabul eden dengeli bir oyun anlayışı ile oynarsa yine yenilecek ve ardından beşiktaş maçını da kaybedip devre arasında kovulacak!
    bence futbolda teknik adam herşeydir. özellikle bu maçları alan veren teknik adamdır. eğer elinde iyi takım yoksa, ya da rakibin senden çok üstünse o zaman başka bir şey oynayabilirsin.
    ama galatasaray'ın bu sezon elinde her maça önde baskı ile başlayacak bir takım var. buna bjk, fener deplasmanları dahildir. zaten bu takım başka bir şey oynayamaz. bunu bizi gösterdi! tudor kendi kurduğu, yaptığı sisteme ihanet etti, 3 maçta. ve kaybetti. antalya, fener, trabzon. 3 maçın ortak özelliği denge oyunu oynamayı seçmesi, rakibin kendine baskı yapmasına müsade etti. oyunu rakip sahaya yıkacak taktiği seçmedi. korktu, hep yaptığı gibi ve kaybetti. bazen önde oynamayı seçtiğin zaman da kaybedersin hatta ağır da kaybedersin. örnek; gs- chelsea (5-0), fener - gs (6-0) gibi.
    ama uzun vadede sen kazanırsın. galatasaray'ın genetiğinde bu oyun vardır. forse vardır, pres baskı vardır. başkası yoktur. tudor allah aşkına bir kere olsun farklı bir şey dene. korkma! koca camia arkanda, taraftarın arkanda, elinde silahların var, çık oyna. önde bas. konuşturma o tipini s...k... apo'sunu. yok şöyle analiz ettik, böyle çalıştık vs.. dosta güven, düşmana korku sal!
    bırak dizginleme. elinde bir beast! var. aygir var.
    maçın sonucunu öngöremiyorum. tudor'a bağlı herşey...
App Store'dan indirin Google Play'den alın