• 17
    bizzat şahit olduğum bir olay var. burada belediye başkanı ve restoran'ın adını vermek istemiyorum, malum siyaset hassas bir konu.

    belediye başkanı ve yanındaki kadın arabadan iner, vale hoşgeldiniz diyerek arabayı alır. başkan ve yanındaki lüks restorana oturur ve menü isterler. menü gelir ama şarap fiyatları yoktur. garsonlar ise başkan'ı tanımadıklarından "şu şarabın fiyatı daha uygun beyefendi" deme gafletinde bulunurlar. kabul edelim ki, fiyat sorulmadıysa garsonun asla yapmaması gereken bir şey bu. başkan ve yanındaki kadın kalkarlar, başkan "sana şarabın fiyatını sordum mu lan!" diyerek makamı terk ederler. 3 dakika sonra tam beş zabıta ekibi restoranı kapatmaya geldi. araya fenerbahçe kongre üyesi de olan dükkanın mülk sahibi, kallavi siteler yapan x inşaat firması sahibinin girmesiyle restoran kapanmaktan kurtuldu.

    arda'nın da galatasaray'ın naçizane teklifini küçümseyip komik bulması bunun gibi birşey. arda bey allahtan cumhurbaşkanı falan değil. yoksa "bana bu teklif yapılır mı lan" diye maazallah kulübü kapatırdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın