• 35
    galatasarayımızın fazlasıyla güçlü olduğu oyun. 4-2-3-1 taktiği ile adeta çılgın atıyoruz. finalde milan'ı yenerek avrupa ligini kazandım , başrolde ise gomis vardı, sezonu 45 golle bitirdi, belhanda ilk devrede ulaştığı 10+ gol asist performansı sonrası zoraki olarak real madrid'e transfer oldu, onun yerine atalay babacan'ı oynattım ve gerçekten tam bir wonderkid.

    takımımızda performans vermeyen adam gerçekten yok, hepsi mükemmel oynuyor, denayer-maicon tandemi hem hücum hem savunmada çok iyiler. orta sahada ndiaye tam bir dinamo ve fernando top kapma ve pas özelliği ile gerçek bir lider.

    tek tavsiyem bir tane sol bek almanız. ben 1 milyon euro'ya francisco varelayı aldım, 11 asistle tamamladı seneyi. zaten sene sonuna doğru önünüze çok sağlam bir transfer bütçesi konuluyor, onunla sağlam wonderkidler alabilirsiniz. yaşlanan gomis'in alternatifi olarak brenner adlı canavarı önerebilirim.

    oyun dediğim gibi gerçekten kolay olmuş galatasaray için ama avrupa ligi ile şampiyonlar ligi seviyesi arasında çok büyük fark var ve sene sonu sağlam transferler yapmak gerek, çünkü kanat oyunlarımızın hepsi sakatlığa meyilli ve alternatif yaratmamız lazım. eve geçtiğimde görseller ile birlikte konuyu destekleyeceğim. kısacası alın oynayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın