• 1
    bir snooker turnuvası.
    2013'ten beri coventry'de düzenlenmekte olan bir turnuvadır, sıralama turnuvası değildir. 1978 ve 1980 yıllarında düzenlenmiş olsa da, düzenli olarak 2013'ten beri düzenlenmektedir. turnuvayı en çok kazanan isim, 2017 senesinin de finalisti olan* ronnie o'sullivan'dır. kendisi bugüne kadar turnuvayı iki kere kazanmıştır. ronnie'nin bu turnuvada bir de 2016 finali var ki, o finalde de higgins'e yenilmiştir.

    turnuvanın ödül olarak da doyurucu bir yanı var. 300.000 pound'luk bir ödül havuzu var ve kazanan bunun 100.000 pound'unu cebe atıyor. demek bugün başlasam, 20 sene sonra sıralama turnuvası kazansam, sonra bu turnuvayı kazansam, barry hearn'den emekliliğimi isteyip 2 ev alıp kiraya verebiliyorum.

    bu turnuvanın premier league snooker organizasyonu yerine geldiğini de söylemek gerek. tuhaf ama gerçek, bu turnuvayı da son kazanan bingham'dır. insan bazen hayret ediyor. ronnie o'sullivan bir ara önüne geleni sıfıra karşı tokatlayarak bu turnuvayı tam 9 kere kazanmıştır. hatta 2010 ve 2011 yılındaki finallerde cidden rencide edici bir oyun oynamıştı. bana karşı yapsaydı dava açardım.

    world snooker'ın turnuvalarını kazananları alıyorlar, bu turnuvada maç yaptırıyorlar özetle. güzel de bir ödül havuzu var. 5-6 sene sonra büyük ihtimal bu turnuvanın da en çok kazananı bir önceki premier league snooker'da olduğu gibi ronnie olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın