resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13912
    fenerbahçe başkanı aziz yıldırım için mayıstaki kongrede son seçim kozu olabilir. mantıklı düşünürsek, kiralanması kolay olduğundan ffp engeline takılmazsın. bunun yanında yıldız transferi dersin. baktın millet yutmuyor, emre bol gibi mamaladığın adamlarına fişek gibi, futbola aç, idmanların yıldızı dedirtirsin. yine aynı şekilde satın aldığın medya kanallarından birine "yüzyılın çalımı" diye manşet attırırsın. taraftarının gazını alırsın, zaten dünden razılar seni övmeye, bahane olur.
    bir maç iyi oynar, galatasaray'a sataştırırsın. tabiki ünlü şovmenimiz de kaçırmaz bu fırsatı. tahmini olarak "benim için değerler çok önemliydi, zamanında asla yapmam dediğim şeyleri yaptım. bu kulüp, çok vefalı taraftarlarımız ama en çokta babam gibi sevdiğim aziz başkanım bana sahip çıktılar. "o" takım ve tarafları beni istemedi. iyi ki de istemediler. asıl şimdi kendimi yuvamda hissediyorum. " der.
    baktın arda'nın performansı düşüyor. basın, taraftar üstüne geliyor. aldığı para gündem de. hemen bir adamlık konuşması hazırlar twit atar. sonra basın toplantısı düzenler, kenarıya çekilir. haftaiçi görüşme ayarlarsın, hiçbirşey olmamış gibi yeniden oynar. maçtan sonra da "bu forma için ölürüm" der. yani kendi pisliğini kendi temizler.
    en son baktın fenerbahçe kötüye gidiyor. aykut hoca bilmem kaçıncı gereğini yapıyor, taraftarlar aziz istifa diye bağrıyor. hemen arda imdada yetişir. dm'den 2 3 kıza yürür. sevgilisiyle yeniden ayrıldığına dair kamuoyunu bilgilendirir. şeytan rıdvan' la programa çıkar, "messi'yle hergün konuşuyorum. fenerbahçeye gelmesini söylüyorum. ona halen dünyanın en iyisisin diyorum." der. diğer babası recep tayyip erdoğan'ın bir yeri açılışına katılır. çıkışta basına "ehonomi çoh eyi, asgari ücret çok fazla, istanbul barcelona'dan daha gelişmiş." der. bütün gündemi üstüne çeker. fenerliler kötü gidişatı unutur, ardayı konuşur.
    yani demem o ki aziz başkan; adam gördüğün gibi her yönden kullanışlı, fedakar; ayrıca arda gibisi de türkiye'ye yüzyılda bir gelir. haydi başkan al şu arda'yı. biz galatasaraylıları can evimizden vur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın