• 1
    bir televizyon programında rıdvan dilmen'in itirafları ile ortaya çıkan ilişkidir.

    söz konusu itiraflarda rıdvan dilmen'in cüneyt çakır'ın babası serdar çakır hakkında federasyon nezdinde yürütülen fetö soruşturmasına müdahil olduğunu öğreniyoruz.

    cüneyt çakır babası hakkında federasyonda yürütülen fetö soruşturması ile ilgili olarak rıdvan dilmen'le iletişime geçmiş. rıdvan dilmen de konuyla ilgili olarak federasyon başkanı demirören'le görüşmüş ve cüneyt çakır'ın bu soruşturmadan kötü etkileneceğini belirterek gerekli uyarıları yapmış.

    rıdvan dilmen'in uyarılarının bir etkisi oldu mu bilinmez, serdar çakır soruşturmadan dolayı değil bir sağlık raporu ile federasyondan uzaklaştırılmış.

    tüm bu itirafları rıdvan dilmen'in ağzından ilgili programın 29. dakika 55. saniyesinden itibaren dinleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=CHjvGfGy7Uc #t=29m55

    şimdi tüm bu itiraflardan yola çıkarak sormak lazım, cüneyt çakır derbide birilerine olan borcunu mu ödedi?

    durumun vahametini artıran asıl mesele ise cüneyt çakır'ın sahada kendi eliyle yaptığının bir benzerini serdar çakır'ın saha dışında medya eliyle yapması. erman toroğlu'nun iddiasına göre derbi sonrası cüneyt çakır'ın galatasaray aleyhine yaptığı hataları manipülasyonla medyada temize çıkarmaya çalışan serdar çakır'mış.

    erman toroğlu'nun iddialarını programın 1. saat 59. dakikasından itibaren dinleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=Vyyq4tVUoOw #t=119m

    sonuç olarak baba oğul çakır ailesinin saha içinde ve dışında önemli bir operasyon gücü var, ve bu gücü galatasaray aleyhine kullandıkları aşikar. bir diğer aşikar mesele de rıdvan dilmen'le tuhaf ilişkileri olduğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın