• 23
    özellikle galatasaray gayrımenkulleri konusunda yazdığı entrylerden ciddi anlamda faydalandığım yazar. keza galatasaray tarihi hakkında da... umarım sözlükte değişik konularda bu tarz faydalı bilgiler veren insanlar çoğalır. temcit pilavı gibi hep aynı konularda konuşmayız. bir sözlük okuyucusu olarak saplantılı şekilde bu tarz isimlerin artmasını diliyorum. sözlüğü daha kaliteli, çok yönlü ve renkli bir hale getiriyorlar.

    cem yılmaz'ın bir skeci var. ben hikayemi anlatırım içinden ne aldığın sana kalmış diye. adam düşüncelerini aktarıyor. sözlükte değinilmeyen, bilinmeyen konularda yazıyor. hepsine katılmak zorunda değilsin ama içinden bir şeyler almak sana kalmış. ben mesela bu arkadaşın sayesinde galatasaray'ın bilmediğim gayrımenkullerini öğrendim, değerleri hakkında fikir sahibi oldum. her türlü subjektif yorumuna katılmak zorunda değilim ama kimisine katıldım, üzerine de objektif bilgileri alıp bir gram da olsa daha donanımlı hale geldim.

    umarım çizgisini bozmaz, umarım zaman içerisinde sözlükteki iyi örnekleri referans alır ve kötüleri referans alarak dejenere olmaz. meyve veren ağaç taşlanır diye bir ata sözünün icad olduğu memlekette yaşıyoruz, bu nedenle eleştirileri tümden yok saymasını tavsiye etmemekle birlikte her türlü eleştiriyi de dikkate almamasını şiddetle tavsiye ediyorum. eğer verdiğin bilgiden dolayı eleştiriliyorsan bil ki ata sözündeki ağaç sen oluyorsun.
    özel mesajla hoşgeldin demiştim ama bu vesileyle burdan da hoşgeldin demek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın