• 1
    fk vardar'ın fenerbahçe'yi 24 ağustos 2017'de elediği tarihte henüz 10 günlük hocası olan cedomir janevski'nin izlediği 2 kaset ve oynadığı 2 fener müsabakasının (ki birini evinde 2-0 diğerini de kadıköyde 1-2'lik skorlarla madara ederek yenmiştir) ardından yapmış olduğu basın açıklamasında detaylı bir şekilde izah edilmektedir.

    buna göre janevski; "vardar ilk kez uefa’nın başka bir turunda ilerleyecek. fenerbahçe çok büyük bir takım ve bu maçı kazandığımız için çok mutluyum. biz şansla kazanmadık, taktik ve stratejiyle kazandık. biz bugün tarih yazdık. her şey para değildir, bizim için önemli olan bu tarihi olgudur. bugünkü başarı sadece benim değil, futbolcuların başarısıdır. ben 10 gündür buradayım ve bu benden önceki teknik direktörlerin de başarısıdır. ben 10 günde ne yapabilirdim ki. fenerbahçe’yi de çok iyi takip ediyordum. valbuena’yı, van persie’yi herkes bilir. dirar’la daha önce çalıştım. ama biz bugün fenerbahçe’nin oyununu tamamen çözdük. fenerbahçe’nin oyunu, 2 ya da 3 futbolcuya bağımlı. topla oynamalarını istedik ama bizim bölgemizden her zaman uzaklaştırdık. böyle olunca savunmada zayıf olacaklarını biliyorduk. üsküp’te de aynısı oldu. üstüp’te 2 gol attık ama bugün daha fazla şansımız vardı. 2 kez direkten döndük. biz fenerbahçe’nin nasıl oynayacağını biliyorduk. hep yatay oynuyorlar. kimse dikey oynamıyor. robin van persie’yi oynatmak istiyorlardı. işi şansa bağlamamalıydık. vardar’ı da küçümsememek gerekiyordu. fenerbahçe’nin problemlerini iyi biliyorduk. isla ve ismail çok ileriye çıkıyorlar. bizim sağ kanat ve sol kanatlarımız ne yapması gerektiğini biliyordu. savunma oyuncularının arkasına sarkmamız gerekiyordu ve goller bu şekilde attık", yapmış olduğu açıklama ile reçeteyi ortaya koyuyordu.

    resmen aykut kocaman'a kral çıplak dediği için dumur olan kocaman aykut, rezilliğini ve acziyetini, gözler önüne seren janevski'yi adeta teyit eder gibi aynı gece kendi basın toplantısını soru almadan ve sadece, "anlatacağım bir şey yok" diye bitirdi. zira anlatılması gereken her şeyi janevski anlatmıştı zaten.

    biz östersunds'a yenilince vardar maçına hazırlık olarak vardar ile dalga geçmek dışında bir şey yapmayan kocaman aykut akıllanmamış olacak ki 30 ekim 2017 tarihinde fenerbahçe kendi evinde kayseri'ye karşı maçı 3-1'den 3-3'e getirince kayserispor teknik direktörü marius sumudica tıpkı janevski gibi aykut kocaman'ın fenerini rezil ederek; "golden sonra beni ittiler, pantolonum zarar gördü. beni iten kimse ona pantolon aldıracağım bu arada aykut koacaman valbuena'yı oyundan almasaydı mağlup olurduk" dedi. aykut kocaman ise karşılık olarak yine teyit mahiyetinde akıllara ziyan bir açıklama yaptı oda şu; "insanlar kendi takımlarıyla ilgilenirse daha iyi olur. sonuç, valbuena ile ilgili değildi".

    aykutçuğum ne yaparsan yap artık kralın çıplak olduğunu herkes görüyor ayrıca lanet olsun balkanlılar, değil mi:) ya işte böyle milleti dikey futbol diye diye zehirlediler deyip konya mahalli televizyonuna çıkıp atıp tutmakla olmuyor değil mi? ve son olarak haklısın herkes kendi takımı ile ilgilensin sonuçta vardar da östersunds da uefa gruplarında mücadele ediyor biri an itibariyle 7 puanla birinci diğeri sıfır puanla sonuncu...acaba hangisi hangisi? ne yaparsan yap kocaman, 2018-2019 sezonunu göremeyeceksin ister aziz ile ister koç ile cehennem donana kadar değil don lastiğin kopana kadar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın