resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 4251
    iyi bir sezon başlangıcı yapmış hırvat teknik direktör. 2-3 haftadır oyun olarak bir gerileme var ama bu da gayet doğal. bu tür çıkışların birkaç haftalık düşüşleri olur, işin doğası budur. o da eksikleri görüyor ve çözmeye çalışacaktır.

    peki nedir bu problemler? öncelikle geride baskı yediğimizde çıkışlarımızı düzeltmemiz gerekiyor. galatasaray gibi takımların iyi beklere sahip olması gerektiğini daha evvel belki 50 kere söylemiş ve asamoah'ın alınmasının çok önemli olduğunu buna bağlamıştım. oyun kurucu ön liberon baskı altındaysa defanstan beklerinle çıkarsın. şu an bunu yapamıyoruz. bundan sonra belki defanstan çıkışlarda mariano'nun biraz daha devreye girmesini sağlayacaktır tudor. zira lato veya linnes o işi zaten yapamıyor.

    ikinci sorunsalı da 3'üncü bölgedeki yaratıcılık problemi. belhanda ve feghouli vasat günlerindeyse işimiz biraz allah'a kalıyor. bu sorun set hücumlarıyla bir yere kadar giderilir ama esas çözüm nitelikli oyuncudan geçer. dolayısyla devre arasında kanat forvetlerden en az birine arda turan tarzı bir transfer şarttır.

    yani devre arasına kadar bu iki soruna çözüm getirilebileceğini yeterli sayıda nitelikli oyuncumuz olmadığı için pek sanmıyorum. mühim olan minimum kayıpla devreye kendimizi atabilmek. ben kendisinin 29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı için çok eleştiremem. devreyi 0-0 bitiren bir takımla ikinci yarıya başlamak inanılmaz yanlış bir tercih değildir. golü yedikten sonra da hemen 2 hücum oyuncusu oyuna sokmuştur. çıkan oyuncular da bugünün net olarak en kötü oyuncularıdır. 3'ncü oyuncu değişiliği de artık geriye koşamayan, ayağındaki topları sürekli ezen tolga'yı oyundan alıp yine hücumcu bir oyuncuyla olmuştur. daha ne yapmasını bekliyordunuz ben anlamadım? oyuna müdahele etmedi demek bence art niyetli bir yorum olur şu maç için. yapmayın. beşiktaş ve fener'den 5 puan önde olan yepyeni bir takımın hocasını eleştirin eyvallah ama öldürmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın