• 4
    açıkçası bana göre gücenmemizi veya hakaret olarak algılamamızı gerektirmeyen bir demeç. zaten aykut da söylerken dahi, ''böyle olacak puan kaybedecekler'' de diyemedi, gerçekleşmesi olası dedi ve nitekim akla mantığa da ters değil. onu yanlış çıkartmaya çalışacağız sadece, o zaman da geçer karşısına bu demecini malzeme olarak kullanır güler eğleniriz. lakin daha maçları oynamadık.

    bugünkü beşiktaş başakşehir maçının tamamlanmasıyla beraber de ligin bizim dışımızda kalan 4 güçlü ekibi kendi aralarındaki maçları tamamlamış oldu. bizim hakkımızda da hep söylenen ''daha zor maç oynamadılar'' argümanının test edileceği aşama başlayacak.

    fener 3 maçta 4 puan + bizden 1 puan
    beşiktaş 3 maçta 2 puan
    başakşehir 3 maçta 5 puan
    trabzonspor 3 maçta 3 puan

    arka arkaya deplasmanlarda oynayacağız bu takımlarla ve açıkçası ilk maçımız olan trabzonspor maçı kağıt üstünde kazanmaya en yakın olduğumuz maç. bu hafta kazanarak o bahsedilen zor maçların 2 sinden 4 puanı çıkarmış olacağız ve açıkçası bahsettikleri suni puan farkı bir anda ciddi bir puan farkı mertebesine çıkacak. beşiktaş'a karşı mağlup olsak bile ekstra fark yaratacak bir durum söz konusu olmayacak. yani bu hafta kritik bir test olacak ve umuyorum kazasız şekilde de bu haftanın hırsıyla, oyuncularımız nasıl bir ligde oynadıklarını gördükten sonra gerekeni yapacaklar. zira her yerde hepsini yenecek potansiyelimiz var yıllar sonra tekrardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın