• 5749
    ilk senesini saymazsak türk telekom arena’da sadece birkaç derbi kaçırmışımdır ama 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçındaki kadar rezilini görmedim.

    öyle deli gibi bağırmaya çağırmaya da gerek yok. çok basit bir şey var: top rakipteyken ıslıkla, hakem, aleyhine karar verirse ani reaksiyonla tepki göster, arada da böyle gaz yap. https://youtu.be/kXslYmW9eCw

    bunu bile yapamadık. inanılır gibi değil. ben bu acizliğin sadece bilet fiyatıyla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bilet fiyatları hep pahalı olmuştur derbilerde. tamamen passolig bu. passolig’den sonra taraftar profili çok değişti. geçen seneki maç da çok farklı değildi mesela.

    ultraslan da klasik. transa geçmiş bir şekilde kimseye kendini duyurmadan, kimseyi içine çekmeyen, maçın gidişatından bağımsız saçma salak uyutan tezahürat yapıyor. sıfır etki. sorsan hepsi çok bağırmıştır ama. kime faydası var ki peki? emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama şu koreografi meselesine kafa yorduğunuzun yarısı kadar maç içinde rakibi ve hakemi baskı altına alacak şekilde aktif olsanız keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın