• 2863
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçına güvenilir ulusal basın kaynaklarına göre luis neto - martin skrtel ikilisi ile çıkacağı söylenen takım.

    bu ikili hazırlık maçları dahil olmak üzere bu sezon yalnızca 1 (bir) maçta beraber oynadı. onda da neto sağ, skrtel sol stoper olarak görev yaptı ve başakşehir'e 3-2 yenildiler.

    http://tr.beinsports.com/...joseph-attamah-19995

    yenilen üç golde de fenerbahçe savunmasının en başta bu ikili özelinde ciddi bir uyumsuzluğu söz konusu. kim kimi tutacak, kim nerede duracak ve hangi adama basacak belli değil. bizim fahiş hata yapacak beceriksize değil, tam da bu takım uyumsuzluğuna ihtiyacımız var. üç golde de açıkça suçlanacak bir oyuncu yok gibi ama ilgili oyuncuların koordine sorunu dikkatlice izlenirse açıkça görülüyor. buna ek olarak skrtel'in standartlarına göre kötü bir sezon geçirdiğini de not düşmek lazım. neustädter uyuzu vasat da olsa yine bir şekilde dikiş tutturmuş idi ve hata yapmıyordu.

    aykut kocaman inşallah kağıt üzerinde düşünür ve bu ikiliyi sahaya sürer. kafa toplarında iyi olmalarına rağmen oyuncularımız şaka gibi ozan tufan tarafından marke edilip, hatta bomboş dahi kalıp gol atabilirler. delici oyuncularımız ise yine bu sert tarzdaki ikilinin uyumsuzluğundan istifade ederek öldürücü derinlemesine paslar atabilirler ya da boş alanlar yaratabilirler. maça hazırlanırken bunların hepsini göz önüne alırız diye ümit ediyorum...

    maicon - serdar aziz ikilisi sadece kağıt üzerinde değil, uyum açısından da fenerbahçe defansından fersah fersah önde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın