• 62
    ya ben bu maçtan acayip korkuyorum. fenerbahçe top falan oynayacak değil elbette. ama arkadaş, 2011-2012 sezonu, galatasaray 29 korner atmış, kaleyi tutan 15'ten fazla şutu var, sağdan soldan gelen ortaların haddi hesabı yok, maç skoru 2-1 fener lehine. hem de maç arena'da.

    yine 2005-2006 sezonu. 83 puan toplayıp rekor kırdığımız maç. yine fenerbahçe ceza sahası içerisinde 7-8 kişi falanız. yine ne yapıyorlar ediyorlar, nobre atıyor, 1-0 yeniliyoruz.

    hakeza 2000'de johnson'un golünün olduğu malum maç yine öyle. galatasaray kaç sıfır kazanır diye soruyordu millet birbirine. sonuç, fenerbahçe bala göte bir şekilde kazanıyor.

    bu maçtan da çok korkuyorum. galatasaray yine son 4-5 senenin en iyi topunu oynuyor. fenerbahçe de mıy mıy aykut ve yatay futbolu takımı ve taraftarı kanser etmiş. aziz yıldırım'dan taraftar illallah etmiş. millet bıkmış falan.

    tam da aptal saptal bir golle fenerbahçe'nin çanakkale geçilmez oynayarak kazanacağı bir senaryo yok mu?

    dilerim yanılıyorumdur, dilerim saçmalıyorumdur. 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı gibi bir şey olur inşallah.

    ancak galatasaray ne zaman uçuşa geçse, fener de bir o kadar bok gibi olsa, bir şekilde yeniliyoruz arkadaş. bu maçta yine tedbiri elden bırakmamak gerek. karşımızda dünya derbilerinin en ballı takımı var. adamlar topu taca atar, bizimkinin götüne başına çarpar, filelere gider.

    o yüzden asla kolay maç olmayacak. asla elimizi kolumuzu sallayarak 3 puanı kazanamayacağız. 1-0 olsun, garanti olsun, bizim olsun. gönül ister 3 olsun, 4 olsun, 5 olsun. ama benim için geride kalan 8 haftalık oyunun devamı ve en az bir golle alacağımız galibiyet fazlasıyla yetecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın