resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 13703
    kendisi hakkinda beni en cok korkutan senaryo; barcelona'da kendisinin ve yeteneklerinin hak ettigi sansi bulamamasi ve bu noktada su guzel giden ortamda bogazimiza yumruk oturtmak isteyecek bir aziz yildirim'in ya da sampiyonlar liginda oynayan; buyuk takimin baskani fikret orman'in devreye girerek arda turan'i fenerbahce ya da besiktas'a transfer etmesi.

    neticede; galatasaray altyapisindan cikmis; milli takimda 100 mac oynamis; atletico madrid ve barcelona formasi giymis, cl kupasi kaldirmis bir adami sari lacivert ya da siyah beyaz forma altinda izlemek ciddi sekilde bu taraftari yaralar.

    sn. orman, sn. yildirim; ne olur, sakin boyle bir hamle yapmayin. bir ikinci emre belozoglu vakasini kaldiramayiz. cok uzuluruz. tribunden ayak keseriz. galatasaray'i birakir sirf arda'yi izlemek icin size para kazandiririz. tanidiklarimiza forma alir kulup magazalarinizi zengin ederiz arda turan formalariyla. stada arda turan maskeleriyle geliriz, golden sonra adaaam diye bagiririz.

    ozellikle fikret orman; malum arda'nin yukseleni besiktas, caner kankisi falan da orada, zamaninda terim ile kavga edince ''gunes'e dogru'' diye post atmisti. siz teklif yaparsaniz bence sansiniz yuksek. lutfen, ezeli rekabette bizi boyle ezmeyin.

    fenerbahce ve besiktas; devreye girmeyin. zaten isteseniz de giremezsiniz. devreye giremez kii devreye giremez kii. aziz yildirim arda'yi alamaz kii, arda'yi alamaz kii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın