• 231
    #yabancısınırınahayır
    #yabancısınırıfaşistlikitir

    niçin yabancı sınırı olmaması gerektiğini barış başdaş sayesinde gördüğümüz maç. barış başdaş, çirkef, pislik, futbol oynamaya niyeti olmayan, sürekli kendini yere atan biri. bir de çıkıp yabancı sınırı istedi twitter'dan. senin gibi kazmalar yüzünden yabancı sınırı kaldırıldı! bir de karabük'te kerim zengin. sürekli kazmalık yaparak iyi ki yabancı sınırı yok dedirtti.

    çok gol kaçırdık. vurup geçemedik. pozisyonlar bulduk. ama skora yansıtamadık. berabere de bitebilirdi. 5 farkla da alabilirdik. son vuruşlarda daha konsantre olmalıyız. gol pozisyonu buluyoruz. ama atamıyoruz. baskı yediğimiz anlarda sıkıntı yaşadık. bu sezon bize en iyi baskı yapan karabük'tü. ama çok çirkeflik yaptıkları için kaybettiler. barış başdaş mesela sürekli oyunu soğuttu. muslera türkiye ligi tecrübesiyle, beraberlik golünü yiyince diğer karabüksporluların ağır hareketlerine tepki gösterdi. oyunu hızlandırdı. bu ligde ilk kez oynayan futbolcular da, rakibin çirkefliklerine hazırlıklı ve dikkatli olmalı.

    özetle rakibin baskısına karşı top kaptırmamak için daha konsantre olmalıyız. ve gol kaçırmamalıyız. rakibe acımadan vurup geçmeliyiz. çünkü rakipler karabükspor gibi çirkeflik yapabilirler. futbolcularımız ligin kalitesinin üstünde olduklarının farkında. yeni bir takımız. zamanla daha iyi olacağız
App Store'dan indirin Google Play'den alın