• 153
    biraz siyasi olacak ama, birileri yırtınıyor ya "eski türkiye şöyleydi, eski türkiye böyleydi" diye. işte bu adam eski türkiye'ydi. zaten bu yüzden trt'den ayrılmak zorunda kaldı.

    devletin okullarında yatılı okumuş, devletin kanalındaki spikerlik sınavına girip kazanmış, bu kurumda yıllarca hizmet vermiş, belki türkiye'nin en iyi spikeri olmasına rağmen ptt 1. lig maçları için her hafta anadolu'yu karış karış gezip sesini çıkarmamış bir adam. evet belki büyük paralar kazanmamış, büyük organizasyonların sunuculuğunu yapmamış, ünlü olmak için uğraşmamış ama işini hep layıkıyla yapmış. kariyeri boyunca en ufak bir siyasi söylemde bulunmamış, mütevazi, görgülü, ahlaklı bir spiker.

    ersin düzen, ertem şener, melih gümüşbıçak gibi adamlar ise yeni türkiye'nin yüzleri. televole de sunarlar, konjonktüre göre siyasi mesaj da verirler, parayı da götürürler, sanki en baba spor spikeriymiş gibi en önemli maçları da onlar anlatırlar. yeni türkiye'de makbul olan onlar gibi karakterler çünkü. sistem artık yalçın çetin gibi ilkeli adamlara hareket alanı vermiyor. işini en iyi yapan değil, yukarıdakilerin işine en çok yarayan adam kazanıyor.

    sizlerden rica ediyorum, bu adamın instagram hesabını bir inceleyin. günümüzde fazla rastlayamayacağınız bir naiflikle karşılacaksınız: https://www.instagram.com/yalcet/
App Store'dan indirin Google Play'den alın