• 10731
    bazen cidden boş konuşan yazarlara sahip sözlük. açık konuşacağım, gerçekten saçmaladığınızı düşünüyorum bazen.

    bakın tudor, kadroyu yenilemiş, sıfırdan kadro kurmuş, ilk 3 haftada ezip geçmiş bir hocadır. tolga ciğerci'den golcü yaratmıştır. ama hakikaten sizi anlamıyorum. o kadar farklı etkenin de devreye girdiği bir maçta puan kaybı yaşayınca yine birilerinin başlığı canlandırılmış falan.

    baba ne bekliyorsunuz 102 puan falan mı toplayalım? illa puan kayıpları olacak. bi' durun ya. gerçekten bi' durun. kahvede futbol bilmeyen adamlar gibisiniz. onlar da topu çevirmek, yeniden oyun kurmak için bile geri atılan her pasta küfrediyor ya hani? aynı onlar gibisiniz. anlatamıyorum onlara, yeniden hücum seti uygulamaya çalışacak takım bekle falan diye. adam istiyor ki her top ileri şişirilsin. aynı onlar gibisiniz. hava koşulları bu kadar etkili bu oyunda. "nemmiş havaymış geçiniz" nasıl diyebilirsiniz ya? bolivya sırf farklı hava ve rakım koşullarına götürüp messili arjantin'i eze eze 6-1 yenebiliyor. o derece etkili bu hava, nem, oksijen seviyesi olayları.

    la ilk 3 hafta sesini çıkarmayanlar ilk puan kaybında yine köylülüğünden girmiş bilmem neresinden çıkmış tudor'un. biz de eleştirdik, gitsin istedik ama kör gibi de izlemedik. yeri geldi hakkını verdik. azıcık sabırlı olun anasını satayım. size iyi gün taraftarı demiyorum. belki de, hatta muhtemelen benden daha çok desteklemişsinizdir gaassaray kötü olduğu zamanlarda da. ancak kazanırken hatasını söylemediğiniz, laf etmediğiniz adam puan kaybedince bazı başlıklara üşüşmeniz ben de hiç de iyi intiba bırakmıyor. derdinizin başka olduğunu düşünüyorum. ha size ne benim düşüncemden. boşu boşuna keyfinizi de kaçırmayın bunları okuyarak. geçiniz. ama kayseri maçından önce hırvat köylüsü tudor'un, ndiaye - fernando ikilisiyle başlamayacağından adı gibi emin olanlar güzel bir galibiyet sonrası 1 hafta yazı yazmayıp ilk puan kaybında demediğini bırakmayınca ben art niyet arıyorum doğal olarak. hadi eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın