resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12137
    top ayağındayken ıslıklayın!

    ben selçuk inan'ın fenerbahçeli olduğuna inanıyorum. bunun menajeri fenerbahçeli batur altıparmak. yani fenerbahçeli ogün altıparmak'ın oğlu. galatasaray'da oynamasına rağmen fenerbahçeli olanları, fenerbahçe'de oynamasına rağmen galatasaraylı olanları bilen bilir. işini iyi yaptıktan sonra kimse bunu sorun edemez. selçuk inan işini yapmıyor. kaldı ki bu var: http://www.sporx.com/...lliye-SXHBQ408012SXQ

    bu rezillikte var! https://www.google.com.tr/...mgrc=5rSjzwIzawgtQM:

    galatasaray'ın en büyük sorunu selçuk inan'ın olduğu orta sahaydı! peki bu sorun neden vardı? çünkü melo gitti. ve gittiğinden beri yeri yeri dolmadı. sen çıkıp da galatasaray'ın son 10 yıldaki en faydalı futbolcusu melo için, selçuk'u korumak adına bir fenerbahçeli olarak taraflı yorumlarda bulunursan, ben de bir galatasaraylı olarak orada art niyet ararım.

    selçuk oynasın diye koskoca melo gitti. sneijder gitti. drogba'nın bile gidişinde bu olumsuzluklara benzer dolaplar döndüğüne inanıyorum. ünal aysal'ın şampiyonlar ligi için kurduğu iskeletti bu. galatasaray yöneticisinin görevi melo, sneijder, drogba gibi dünya starlarını galatasaray'da jübile yaptırana kadar tutmaktır. selçuk, yasin, ahmet beslemek değil. menajerlere para yedirmek değil. komisyonları cebe indirmek değil.

    10 eylül 2017 antalyaspor galatasaray maçı'nda takımı sebote etti, galibiyeti verdi!

    1. oyuna girer girmez gitti muslera'dan kaptanlığı aldı. huzur bozdu!

    2. gomis'i kaleciyle karşı karşıya bırakabilecekken ona pas vermedi! geri döndü!

    3. her fırsatta faul almak için boş yere taklacı güvercin gibi havada dönerek kendini yerlere attı!

    4. uzatmada yine bıraktı yere kendini. dönmedi geri koşamadı ki! gol yiyebilirdik!

    5. yine uzatmada 2 frikiği de hiç etti! ondan iyi frikiçi maicon varken hem de. ikisinde de maicon topu istiyor. bu çöp alıp ya baraja vuruyor! ya uzaya yolluyor! maicon da bizim gibi tiksinerek baktı.

    tetikçi arıyorsanız, tetikçi selçuk inan, yasin öztekin ve arda turan'dır! arda belasını takımdan koruyan taraftar, selçuk çöpünü yollamak için de sosyal medyada elinden geleni yapmalı.

    (https://twitter.com/puzahata tarzı hesaplar açın. günde 20 dakika retweet yapın. takip edeni takip edin. seri takipler yapın. takip etmeyeni takibi bırakırsınız. takipçi, takip eden sayınız birbirine yakın olsun. başka türlü sosyal medyada dikkat çekmek, farkındalık yaratmak kolay değil. tekrar ediyorum. günde 20 dakikanızı ayırmanız yeter bu işler için. ama daha çok galatasaray için! örnek: https://twitter.com/gsyegelmearda )

    (mesela bu yazının linkini gidip galatasaray'ın, selçuk'un twitter hesaplarında her paylaşımın altına koyacağım. siz de bunun gibi şeyler yapın!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın