resim
Kojo Kwadwo Asamoah
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Orta saha sol
Yaş:35
Boy:1.73
Uyruk:Gana
  • 737
    transferi ile ilgili olarak bir açıklama ve özür borçluyum.

    elimden geldiğince netleşmeyen transferler ile ilgili bilgi vermekten imtina ediyorum. oldu bitti imzaladı şeklindeki haberleri teyit etmeden paylaşmadım, paylaşmayı da doğru bulmadığımı bu arkadaşın başlığında daha önce yazdıklarımdan çıkartabilirsiniz. (bkz: #2237098) (bkz: #2237697)

    transfer sürecinde juventus en başından beri elinden geldiğince ağır davrandı. ancak ağır davranmalarının nedeni asamoah'ı ikame edecek oyuncu aramaktan ziyade oyuncuyu değeri altından elden çıkarmak değildi. bu süreç farklı anlatıldığı için özellikle vurgulayım istedim.

    diğer konuya gelince, neden resmi olarak iş bitti şeklinde yazdığımı açıklamam şart.

    oyuncu ile istanbul'a gelen menajeri aracılığı ile 2.5 milyon euro yıllık ücret artı puan başı 5.000 euro artı şampiyonlar ligi için 250.000 euro bonus karşılığında el sıkışıldı.

    juventus ile görüşmelerde ilk teklifimiz 4 milyon euro iken onların talepleri 7 milyon euro idi. oyuncunun araya girmesi ile juventus 5.5 milyon euroya kadar inerken galatasaray son olarak 5.2 milyon euro (10 ay içinde ödenmek şartıyla) teklifini yazılı olarak iletti.

    juventus kulübü yapılan bu teklifi kabul ettiğini resmi bir yazı ile galatasaray'a aktardı. bakın bu nokta önemli. zira resmi olarak oyuncu ile anlaşıldıktan sonra juventus ile de resmi olarak anlaşıldı. *

    bu yazı ardından kulüp içinde başta sosyal medya ekibi ve tv çalışanları olmak üzere florya personeli dahil hazırlık yapılması için direktif verildi. sosyal medya ekibi çok konuşulan o twiti atarken tv çalışanları hoşgeldin asamoah klibini hazırladı. aynı zamanda oyuncu için otel rezervasyonu yapılırken, oyuncuyu karşılamak için florya'da bulunan mercedes marka araç ile birlikte tv çalışanlarının hava alanı karşılaması yapması için garenta firmasından kiralık olarak kullanılan kia marka araç şöförleri dahil olmak üzere hazırlandı.

    *

    bütün bu çalışmalar tamamlanmış iken juventus gerekli evrakları göndermesi gereken süre içinde göndermeyince ufaktan sıkıntı hissedilmeye başlandı. yapılan tüm görüşmelerde oyuncunun şampiyonlar ligi kadrosuna alınmayacağı açıkça aktarılmasına rağmen akşam saatlerinde açıklanan kadroda asamoah olunca bir şeylerin yolunda olmadığı ortaya çıktı. juventus ile tekrar irtibata geçildikten sonra "oyuncu gelecek sezon planlarımızda olduğundan vermiyoruz" dendi.

    bütün süreç budur.

    bu noktada güvenini boşa çıkardığım her bir kişiden teker teker özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın