• 32
    günün programı:

    slovenya - polonya, 13.45 (ntvspor)
    almanya - ukrayna, 15.45
    izlanda - yunanistan, 16.30 (ntvspor)
    litvanya - gürcistan, 18.30
    fransa - finlandiya, 20 (ntvspor)
    italya - israil, 21.30 (gecikmeli olarak, ntvspor)

    biz ise yarın 21'de parkeye çıkıyoruz. ilk rakibimiz de rusya olacak.

    fransa - ispanya ikilisiyle birlikte turnuvanın şampiyonluk adaylarından biri olan sırbistan rakibimiz değil. hazırlık dönemini 7/7 ile geçen bir ekipten bahsediyoruz. ülker salonu istediği kadar dolu olsun, kadro kaliteleri arasındaki fark uçurum.

    letonya... kristaps porzingis hazırlık kampına katıldığından beri maç kaybetmiyorlar. bertans - strelnieks - timma üçlüsü gibi harika bir ana rotasyona sahipler. ürkütüyorlar.

    rusya hazırlık kampının başında almanya - izlanda - macaristan üçlüsünü patates etti etmesine de, sonraki maçların alayından mağlup ayrıldı. ilk maç gazıyla ve seyirci desteğiyle ağlatabiliriz arkadaşları, imkansız değil.

    belçika'ysa tam bir dengesizlik abidesi. sen git ispanya'yı tokatla, akabinde karadağ'a tokatlan. olcak şey değil :( izlanda'ya iki kez mağlup oldular hazırlık döneminde. grupta altımıza alırız.

    büyük britanya hakkında yorum yapamıyorum çünkü hiç takip etmedim fakat duyduğum/okuduğum kadarıyla grubumuzun dibinin en büyük iki adayından biri.

    şahsi kanaatim, gruptan en iyi ihtimalle 2'nci, en kötü olasılıkla 4'üncü olarak çıkacağımız yönünde. açıkçası hazırlık döneminin başında gruptan çıkabileceğimize pek ihtimal vermiyordum ancak rakipleri gözlemleyince, form durumumuzun da fena olmadığını görünce fikrim değişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın